fbpx

Om Hälsa som livsstil

Välkommen till Hälsa som livsstil – platsen för dig som vill ta kontroll över din hälsa.

Vårt mål är att ge dig den inspiration och information du behöver för att leva ett friskt och aktivt liv på din villkor helt utan pekpinnar.

Vi tror på helhetshälsa, en naturlig livsstil och att sätta individen i fokus.

Att kropp och sinne ska beaktas som en stor enhet, inte enbart titta på symtom, och att livsstilen är grunden för vårt välmående.

Vill du få användbara hälsotips direkt från oss?

Gå med i nyhetsbrevet

Vad gör Hälsa som livsstil?

Vi skapar artiklar, recept, köpguider, kurser, e-böcker med mera – allt med fokus på att hjälpa dig skapa en hälsosam livsstil.

Artiklar

Vi delar med oss av hälsoinformation genom artiklar skrivna på ett sätt som ska vara enkelt för alla att förstå och som samtidigt går in på djupet för den intresserade. 

Målet är att ge dig infallsvinklar som du kanske inte tänkt på innan när det kommer till hälsa och välmående.

Här på Hälsa som livsstil kommer du hitta informationsartiklar om allt från stresshantering till kostråd men även detaljerade köpguider för specifika hälsoprodukter. 

Du hittar våra artiklar här.

Köpguider

Med våra köpguider hjälper vi dig att hitta rätt i den stora djungeln av hälsoprodukter för att hitta de bästa och mest effektiva produkterna.

Du hittar våra köpguider här.

Recept

Ät riktig mat är vårt motto – vi skapar recept som går ut på att laga mat från grunden utan tillsatser.

Du hittar våra recept här.

Kurser och E-böcker

Vi skapar kurser och e-böcker inom specifika områden, bland annat har vi skapat kursen Läkande mat och e-boken Fermentera Mera.

Du hittar våra digitala kurser och e-böcker här.

Vetenskapliga källor och granskning

När vi skriver artiklar använder vi oss i första hand av tillförlitliga källor, så som publicerade studier, medicinska tidskrifter och föreläsningar, men även av alternativa synsätt för att ge dig en heltäckande bild. 

Vi utmanar gärna det västerländska tänket med infallsvinklar från alternativmedicinen för att visa flera sidor av samma mynt.

Alla artiklar granskas av vårt team innan de publiceras för att säkerställa att informationen är riktig och pålitlig.

Vi vill inte säga åt dig vad du ska göra utan bara ge dig verktygen för att kunna ta informerade beslut. För bara du vet vad som är bäst för dig. 

Missa inga nya artiklar

Gör som över 10 000 andra och gå med i vårt nyhetsbrev

Teamet bakom Hälsa som livsstil

Hälsa som livsstil består av grundarna Johan Drott och Rebecca Drott men även av ett flertal frilansande medlemmar som hjälper till med informationsinhämtning och att skriva och redigera artiklar.


Rebecca Drott

Är en hälsoinspiratör med störst fokus på naturlig livsstil, hur vi kan giftminimera våra hem och laga mat från grunden.

På Hälsa som livsstil hittar du många recept som Rebecca har skapat och detaljerade instruktioner för allt från naturliga hud- och hårvårdsrutiner till hur man kan städa utan kemikalier.


Johan Drott

Är utbildad holistisk hälsocoach från Chek Institute och har även ett flertal tränarutbildningar i ryggen.

Johan har skrivit artiklar på Hälsa som livsstil sedan starten 2011 och bidrar idag även med informationsinhämtning och granskning av nya artiklarna som publiceras.


Vill du komma i kontakt med oss?

Du når oss via kontakt@halsasomlivsstil.com eller genom någon av våra sociala medier.