PR/Samarbete

Vi är öppna för och välkomnar samarbeten med företag som är i linje med det budskapet vi förmedlar genom Hälsa som livsstil.

Det finns flera sätt att synas på Hälsa som livsstil. Förutom denna hemsida är vi aktiva på Facebook, Instagram och vi har ca 6 500 personer anslutna till vårt nyhetsbrev.

Samarbeten, annonser och annonslänkar

Vi bedriver Hälsa som livsstil som ett företag. I likhet med alla andra företag är vi beroende av inkomster. Vi lägger mycket tid på att skriva artiklar och skapa intressant innehåll för våra läsare. För att vi ska kunna finansiera vårt arbete använder vi oss i första hand av annonser och annonslänkar/affiliatelänkar.

Om ni är ett företag som är intresserade av att samarbeta med oss är ni välkomna att kontakta oss på marknad@halsasomlivsstil.com.

Vi gör samarbeten mot ekonomisk ersättning, inte i utbyte mot produkter eller presentkort. Vi är inte intresserade av samarbetsförslag där det saknas budget eller inte finns någon avsikt att faktiskt ersätta oss för vår arbetstid.

Vi märker alltid ut betalda inlägg som “Sponsrat innehåll”, “I samarbete med” eller dylikt. Om ett inlägg inte är märkt med detta innebär det att vi inte erhållit ersättning för att skriva en artikel eller skapa annat innehåll.

Vi är mycket restriktiva med samarbeten och merparten av våra artiklar är skrivna utan ersättning från andra företag.

Pressutskick

Vi tar emot produktprover och pressutskick men detta garanterar inte exponering i våra kanaler. För garanterad exponering kontakta oss istället för ett samarbete.

Produktprover kan skickas till:

Rebecca Petersson
Norra Boasjö 201
373 38 Holmsjö.

Frågor gällande pressutskick kan skickas till marknad@halsasomlivsstil.com

Johan & Rebecca