fbpx

Om annonser och affiliatelänkar på webbplatsen

halsasomlivsstil.com drivs av Drott Creative AB (559120-2931) som grundades av Johan och Rebecca Drott

Webbplatsen finansieras genom annonslänkar och tredjepartsannonser för att hålla innehållet öppet och gratis för allmänheten.

Opartiskhet

Vi samarbetar med flera olika företag genom affiliatenätverk för att finansiera webbplatsen, det betyder att vi söker upp företag vi vill samarbeta med och inte tvärtom. Våra samarbetspartners har inget inflytande på innehållet som publiceras på webbplatsen eller på annan kommunikation som kommer från halsasomlivsstil.com.

Vår lojalitet ligger hos våra läsare och när vi gör produktrekomendationer gör vi det med läsarens bästa i åtanke.

Vårt mål är att rekommendera de bästa produkterna på marknaden oavsett om de kommer från en samarbetspartner eller ej.

Hur vi väljer ut produkter

Vårt mål är att hjälpa dig som läsare att hitta de bästa hälsoprodukterna inom det område du söker. Vi länkar enbart till produkter när vi tycker det är relevant och nödvändigt.

Vi vet att det är svårt att hitta bra produkter eftersom det finns en hel uppsjö att välja mellan.

Vissa är jättebra, andra är inte. Vissa är jättedyra medan andra är ovanligt billiga. Men vilken produkt ska jag välja?

När vi väljer ut produkter att rekommendera gör vi det utifrån Hälsa som livsstils grundprinciper. Vi strävar efter att rekommendera prisvärda och effektiva produkter, undvika tillsatser, rekommendera ansvarstagande och trovärdiga producenter.

Vårt mål är att bara rekommendera de bästa och mest hälsosamma produkterna.

Tillsammans med vårt team av experter samlar vi in produktdata, testar och jämför, vi gör allt grovjobb så att du ska slippa.

Då vi inte är bundna till några avtal sker produkturvalen helt opartiskt.

Annonslänkar

I artiklar och annan kommunikation från halsasomlivsstil.com kan det förekomma annonslänkar (affiliatelänkar) som dirigerar användaren till en av våra samarbetspartners.

Drott Creative AB kan erhålla ersättning för transaktioner som genomförs hos samarbetspartnern där transaktionen kan härledas tillbaka till webbplatsen.

Innehåll på webbplatsen som innehåller annonslänkar märks ut med texten “artikeln kan innehålla annonslänkar” för att göra läsaren uppmärksam på att vissa länkar kan leda vidare till en av våra samarbetspartners.

Samarbetspartners inkluderar men är inte begränsat till:

  • Svenskt Kosttillskott AB
  • Bättre Hälsa AB 
  • Greatlife Group AB
  • Jordklok AB
  • Health and Sports Nutrition Group HSNG AB (Bodystore)

Tredjepartsannonser

Annonser (display ads), kan visas i innehåll på webbplatsen. Vi väljer inte ut vad som visas i annonserna, dessa anpassas automatiskt för varje användare för att visa de mest relevanta annonserna.

Om det förekommer stötande eller opassande annonser vill vi att du kontaktar oss så att vi kan få dessa annonser borttagna.

Annonserna levereras från tredje part (Holid AB) och deras underleverantörer.