Nyttiga veckomenyer

Alla recept här på Hälsa som livsstil följer vår princip Ät riktig mat, alltså mat gjort på bra råvaror och med så lite processade ingredienser som möjligt. Merparten av recepten är fria från både gluten och mjölk vilket passar för dig som har intoleranser eller bara vill undvika detta. 

För dig som besöker Hälsa som livsstil är det inget nytt att vi tror starkt på att det vi äter hänger ihop med hur vi mår. Näringsrik och god mat ger oss grunden för både fysiskt och psykiskt välmående. Ät bra, må bra helt enkelt!

Vi vet däremot också hur enkelt det är att tappa glädjen för matlagning när vardagens alla måsten kryper sig på. Jobb, barn, träning och andra viktiga åtagande kommer emellan och bara tanken på vad man ska laga till middag känns nästintill övermäktig. Men att äta näringsrik mat ska inte vara svårt, betungande eller tråkigt utan vi vill att alla ska kunna njuta av god nyttig mat varje dag.

Därför har vi valt att samarbeta med CookEat. Nedan berättar vi mer om deras fantastika matplaneringstjänst.

Du kan läsa mer på CookEat.se

Nyttiga veckomenyer och inköpslistor med CookEat

CookEat är en ny smart veckomenyplanerare som tar hänsyn till dina individuella önskemål och behov när den väljer ut middagsrecept för dig och din familj.

Vi tycker att CookEat är en fantastisk hjälp i vardagen och därför hittar du nu alla våra recept i CookEats tjänst. Vi har även skapat nya exklusiva recept endast för CookEat som du inte hittar här på Hälsa som livsstil.

Lite smartare och flexiblare

Med CookEats prenumerationstjänst får du och din familj recept för hela veckans middagar med tillhörande inköpslista anpassade för er. Ange antal portioner, vilken dag i veckan du vill att menyn ska börja, vilken kosthållning du vill följa och om det finns några råvarugrupper eller ingredienser du vill utesluta ur din veckomeny. CookEat har också en inbyggd rotation av proteinkällor som ser till att dina veckomenyer blir varierade.

CookEat skapar automatiskt en veckomeny innehållande middagar för hela veckan, men du kan själv med några enkla klick även lägga till frukost och lunch från CookEats receptbank. Sitter du på ett eget gott recept? Lägg till det bland dina recept och inkludera i din veckomeny. Inköpslistan uppdateras automatisk när du ändrar i din veckomeny och du kan lägga till andra varor du behöver från butiken. 

Vad blir det till middag? – Låt CookEat hjälpa dig med svaret

God och nyttig mat, varje dag!

I dagsläget erbjuder CookEat nyttiga veckomenyer för dig som äter enligt en Paleo, AIP, Pescetarian (recept utan kött/fågel men med fisk) och för dig som är Allätare. Oavsett vilken kosthållning du väljer kan du vara säker på att recepten grundar sig på riktiga råvaror.

CookEat vill att du och din familj enkelt ska kunna njuta av god och nyttig mat varje dag. CookEat samarbetar med matbloggar där fokus ligger på goda recept innehållande enkla ingredienser med få eller inga tillsatser. Detta för att kunna erbjuda dig en riktigt bra veckomeny!

Besök gärna CookEats hemsida för att läsa mer om tjänsten och hur den kan fungera för dig!

Klicka för mer info!