Om oss

Hej och hjärtligt välkommen till Hälsa som livsstil!

Vi som skriver här heter Johan och Rebecca och vi driver den här bloggen för att inspirera dig till ett hälsosammare liv.

Här kommer du bland annat få följa oss i vår vardag med hälsa som livsstil men du kommer även få ta del av en hel del recept och artiklar som rör det vida ämnet helhetshälsa och hållbar livsstil.

Vi hoppas att du kommer trivas!

Vill du komma i kontakt med oss? Klicka då här –> Kontakta oss!

HÄLSA SOM LIVSSTILS
historia

2011
juni

Hälsa som livsstil startar

Johan fick idén till Hälsa som livsstil efter att ha blivit inspirerad av hälsoprofilerna Sean Croxton och Mark Sisson. Kort därefter skapades hemsidan och den första artikeln publicerades. Kokosolja – Bra eller dåligt? var den första artikeln som publicerades och är fortfarande en av hemsidans populäraste. Under tiden studerade Johan till systemutvecklare vid Lunds Universitet.

2012
augusti

Johan och Rebecca träffas första gången
En promenad längs stranden i Helsingborg med samtal om livet och drömmar blev början på en spännande resa tillsammans. I och med detta börjar det successivt dyka upp lite recept på hemsidan.

2013
juli

fb-logo
Vi startar en facebooksida för Hälsa som livsstil.

oktober

Tanzania & Zanzibar
Vi åker på vårt första äventyr tillsammans. Resan bär av till Tanzania där vi spenderade 5 dagar på safari. Vi åkte sedan vidare till den underbara ön Zanzibar för avkoppling och för att upptäcka ön och dess kulinariska delikatesser.

2015
mars

Vi åkte till Peru och vandrade inkaleden
Att vandra inkaleden har varit en dröm vi båda haft. Vi jobbade hela sommaren för att spara ihop semesterdagar så vi kunde åka till Peru för att vandra inkaleden.  Detta var en resa vi aldrig kommer glömma. Känslan och vyerna vi fick uppleva längs leden var helt otroligt. Läs mer om vårt äventyr i Peru och inkaleden här.

april

Johan avslutade sin fasta anställning för att jobba heltid med Hälsa som livsstil