Om annonslänkar på Hälsa som livsstil

Vi bedriver hemsidan Hälsa som livsstil som ett företag och är av den anledningen beroende av intäkter för att kunna fortsätta producera värdefullt innehåll åt dig och underhålla sajten.

Vi använder oss främst av två olika inkomstmodeller som vi berättar kort om nedan.

Annonslänkar

Annonslänkar (affiliatelänkar, adlinks) innebär att om du som läsare klickar på en annonslänk och köper något genom den länken i exempelvis en webbshop får vi provision på den försäljningen. Detta medför dock ingen extra kostnad för dig. Vi använder oss av annonslänkar för att länka till produkter vi rekommenderar.

Vi har ett indirekt samarbete med ett antal olika webbutiker, bland annat Svensk Hälsokost och Bodystore, men vi tar inte emot någon direkt ersättning från butikerna utan ersättningen utgår från ett affiliatenätverk.

Vad det betyder är att vi själva väljer vilken butik och produkt vi vill rekommendera och kan utan förbehåll ändra vår rekommendation om vi vill. På så sätt håller vi oss mer oberoende och trovärdiga.

Vi står för samtliga produkter vi länkar till och har antingen själva använt produkten eller gjort grundlig efterforskning kring produktens kvalité.

Genom att använda oss av annonslänkar får vi ersättning för den tid vi lägger ner på att skriva informativa artiklar som du har glädje av.

Annonser

Vi använder oss av bland annat Google Adsense. Dessa annonser styr vi inte över utan genereras i första hand utifrån din egen sökhistorik. Om du ser annonser som du uppfattar som stötande eller opassande kan du trycka på krysset i hörnet av annonsen.

Det kan hända att det dyker upp exempelvis “bantningspiller” i en annons i en artikel där vi skriver om naturlig kost och balanserad livsstil. Detta styr vi alltså inte över och Google Adsense är idag det bästa alternativet för oss.