Anslut dig till vårt nyhetsbrev

Det är helt gratis, bara fyll i din epostadress och tryck skicka.
 • Hälsa som livsstil Forum Övrigt Övrigt Fredagstipset

  Fredagstipset

  Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av Profilbild på Rebecca Petersson Rebecca Petersson 10 månader, 2 veckor sedan.

  • Författare
   Inlägg
  • #7344
   Profilbild på Rebecca Petersson
   Rebecca Petersson
   Forumledare

   Vi har börjat tipsa om sådant vi läser, ser eller hör talas om som vi tror kan vara av värde för er läsare. Det kan vara andra bloggar, artiklar, dokumentärer, poddar eller vad helst vi känner att vi vill dela med oss av till våra läsare. På så vis vill vi uppmärksamma det som vi tycker att andra ha gjort bra! Vi vill också att ni gärna delar med er av sådant som ni vill tipsa oss och alla andra läsare om. Delad glädje är ju som bekant dubbel glädje, så välkommen till Fredagstipset!

   Har du något du vill tipsa om? Kanske har du läst en bok som du tycker andra borde läsa, lyssnat på en podd som fick dig att tänka om, ett sommarprat som inspirerade dig, en dokumentär som vänder upp och ner på din vardag, ett blogginlägg från en annan blogg som du tycker borde uppmärksammas. Du kan tipsa om vad som helst här i Fredagstipsets tråd. Här kommer andra läsare kunna hitta just ditt tips och vi kommer också att välja ut tips som vi gör ett inlägg om till Fredagstipset.

   Så dela med dig!

   /Rebecca & Johan

  Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

  Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.