Kurser/E-böcker

Här hittar du de online kurser och e-böcker som vi skapat. En online kurs är en kurs som bedrivs över internet. Du får tillgång till materialet via din dator eller smartphone och kan delta var du än är. En e-bok är en bok som du laddar ner och läser på din dator, surfplatta eller telefon. Du får direkt tillgång till e-boken efter genomfört köp.

E-Kurser

Läkande mat: Ett 30 dagars antiinflammatoriskt kostprotokoll

Är ett kostprogram som ger dig en kickstart in i det autoimmuna protokollet för att främja läkning och försöka dämpa effekterna av kronisk inflammation, IBS och autoimmuna sjukdomar med hjälp av bra mat.

En kostomställning är alltid svår och utmanande. Med Läkande mat: Ett 30 dagars antiinflammatoriskt kostprotokoll får du färdiga veckomenyer och inköpslistor så du slipper undra vad du ska äta och hur du ska tillaga det. Du får även tillgång till support från oss, både via en privat facebookgrupp och via mail.

Läs mer och köp »


E-böcker

Fermentera mera – Drycker för en gladare mage

fermentera-mera-omslag

En nyttig form av läsk, är det möjligt? I boken Fermentera mera – Drycker för en gladare mage får du lära dig grunderna i hur du enkelt kan fermentera olika typer av drycker hemma som är fulla av goda bakterier som behövs för ett välfungerande immunförsvar och matsmältning. Boken går igenom olika typer av fermenteringsmetoder, hur du gör för att få din dryck naturligt kolsyrad och givetvis recept på våra personliga favoritdrycker. Använd den här boken som grund för att vidare utforska den vida världen av fermenterade drycker.

Läs mer och köp »


Den naturligt glutenfria pajboken

framsida

Innehåller recept på 9 olika efterrättspajer som alla är naturligt glutenfria och utan raffinerat socker , du kommer hitta allt från chokladpaj, citronpaj och tahinipaj till recept på klassisk smulpaj. Pajerna är allergianpassade så du kommer hitta recept som är fria från ägg, nötter och mjölk. Boken innehåller även 4 recept på såser som tillbehör till pajerna.

Läs mer och köp »

 


Vad vi äter och varför

paperbackstack_550x498

Boken går igenom de grundprinciper som Hälsa som livsstil bygger på och det vi kallar för ”ät-riktig-mat-principen”. Boken går närmare in på ämnen som:
– Vad är riktig mat
– Varför riktig mat fungerar för att uppnå god hälsa
– En genomgång av varför vi undviker spannmål och varför du kan dra nytta av att undvika det
– Detaljerade instruktioner för hur du förbereder olika råvaror för att minska mängden antinutrienter
– Fetter som är bra vid matlagning och vilka som är bra att undvika.
– Hur du anpassar din kost utifrån din metaboliska typ.
– Tips för hur du upptäcker och undviker matintoleranser.

Läs mer och köp »


Våra julfavoriter

Skärmavbild 2014-12-06 kl. 13.46.28

I den här boken delar vi med oss av nyttigare julgodis och bakverk. Alla recepten är naturligt glutenfria och fria från raffinerat socker och andra konstgjorda tillsatser.Du hittar bland annat recept på pepparkakor, mozartkulor, lussekatter, dadelbitar med mera. Är du ute efter nyttigare julgodis och bakverk passar den här boken dig.

Läs mer och köp »

3 kommentarer

  1. Pingback: Zucchinisoppa - Ät riktig mat

  2. Pirjo Kurikka-aho

    Hej! Kan ni rekommendera en bok som innehåller recept fria från gluten, mjölk, soja och ägg?

    • Jag har ingen bok att rekommendera men en receptbok som utgår utifrån AIP innehåller varken gluten, mjölk, soja eller ägg. Alla recept i vår kurs Läkande mat är utan ovanstående ingredienser och följer AIP (autoimmun paleo/protokoll).

Kommentera